Kirjautuminen: Tunnus: Salasana: Automaattinen sisäänkirjaus:

Uutiset

11.04.2014 10:25 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

TLK:n purjehdusreissu on täällä taas! Tässä pieni sneak peek reissusta, niin osaat varata viikonlopun kalenteristasi:

8.8.-10.8. seilataan Eugenia-nimisellä paatilla Turun saaristossa koko rahan edestä! Viikonloppuna tiedossa purjehtimista, rentoilua, auringonpaistetta, hengailua saaristossa, yöpymistä kahdessa eri saaressa, saunomista, makoisaa ruokaa, menevää meininkiä. Mikä olisi parempi tapa lopettaa kesäloma?

Muutama kuva viimeisimmästä reissusta ja aluksesta löytyy täältä:

Mukaan mahtuu 27 onnekasta henkilöä ja reissun hinta on about 150 euroa. Ilmoittautuminen reissulle tapahtuu hyvissä ajoin ennen kesäloman alkua.

Yarrr, aalloilla nähdään!


TLK purjeessa
www.dropbox.com
Shared with Dropbox

10.04.2014 14:48 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Potilasturvallisuus uhattuna! Ei huolta, Valvira toimii!

Vastikään on astunut voimaan päätös, jonka mukaan poissaolevaksi ilmoittautunut opiskelija ei saa toimia lääkärin sijaisena. Lisäksi asetusnikkarit ymmärsivät, että opiskelijakehvelit saattavat yrittää kiertää asetusta ilmoittautumalla välivuodenkin ajaksi yliopistoon, mutta tämä estetään rajoittamalla opinto-oikeusvuosia.

TLK:n mielestä tämä on briljanttia! Potilaiden ei tarvitse pelätä, että heitä puoskaroivat välivuodella päänsä resetoineet luigi-Laihot. Opiskelijat itsekin riemuitsevat kun työntekomahdollisuuksia rajoitetaan, taloudellinen toimeentulohan taataan opintotuella ja ammattitaito omaksutaan luentosaleissa. Ja kuka tietää, saattavat byrokraattienkin työllisyysnäkymät hiukan parantua lisääntyneen paperisodan myötä.

Kysymyksiä? Niin, sinä siellä takarivissä!

"Entäs jos jään toisen lapseni vuoksi äitiyslomalle ensi syksynä...?"

10.04.2014 12:12 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

...Flatuksen tuore seksi-/huumekysely!

Käytä <1min elämästäsi raksimalla vastauksesi, niin saat seuraavasta lehdestä lukea opiskelijatovereidesi elämän pimeämmästä puolesta.

Linkki kyselyyn:

Piripäisin terveisin,

Flatuksen toimitus


Sex, drugs & rock'n' roll
docs.google.com

19.03.2014 12:35 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Tampereella alkaa sporttituutorointi! Hae NYT (viim. huomenna) sporttituutoriksi ja pääset levittämään liikunnan iloa! Lue lisää osoitteesta:


Sporttituutorointi alkaa Tampereella! Hae tuutoriksi NYT! | Tamy
www.tamy.fi
Sporttituutori on opiskelija, joka omalla energisellä esimerkillään innostaa ja kannustaa myös muita liikkumaan. Sporttituutorit järjestävät pieniä tapahtumia ja tempauksia, tutustuttavat eri lajeihin sekä Unipolisportin ja UtaSportin toimintaan. Lisäksi sporttituutorit perehdyttävät uudet fuksit T...

19.03.2014 09:31 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Hallitukselta terveisiä! Tässä lyhyt kooste kahden edellisen kokouksen kuulumisista:

- TLK tukee jäsenistönsä toimintaa. Tukirahoja on myönnetty moneen suuntaan, kuten kerhoille, tulevaan maailmankatsomuspaneeliin ja telttakatoksen ostoon wappua varten
- Lähitulevaisuus pullistelee erilaisia hauskoja tapahtumia! Amoksella sitsataan perjantaina ja touhuillaan lauantaina, kun taas virallisempaa olisi tarjolla maanantaina TLK:n kevätkokouksen merkeissä. Tule siis paikalle vaikuttamaan! Myös TLK:n isännöimä medisiinariliiton liittokokous kolkuttelee jo ovella
- Hupitapahtumat löytyvät kätevimmin TLK:n kalenterista, jonka voi nykyään tilata omaan sähköiseen kalenteriohjelmaansa! Lisäksi perustetaan uusi kalenteri, josta voi tilata oman lukujärjestyksensä, tutorryhmän tarkkuudella. Ei enää _koskaan_ .pdf - kalenterin hikistä käsinkopiointia

03.03.2014 17:39 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

"Once you go black, there's no turning back!"
- tuntematon herrasmies Laukontorin mustamakkaratiskillä

Tampereen lääketieteen kandidaattiseuralla on ilo ja kunnia isännöidä Suomen medisiinariliiton liittokokousta, eli tuttavallisemmin liittareita 5.-6.4.2014. Kokous alkaa lauantaina aamupalalla ja päättyy sunnuntaina noin puolenpäivän aikaan.

Liittareille kokoontuu lääketieteen opiskelijoita kaikkialta Suomesta, sekä myös ulkomailla opiskelevia suomalaisia lääkisläisiä. Kokoustamisen lisäksi ohjelmassa on luento, työryhmätyöskentelyä ajankohtaisiin aiheisiin liittyen, sekä lauantai-iltana huikeat sitsit tamperelaiseen tyyliin!

Tarjolla olisi siis vaikuttamista vallan kabineteissa, huikeita tuttavuuksia ympäri Suomen sekä kaiken huippuna vauhdikkaat liittarisitsit! Kiinnostuitko? Ilmoittautumisohjeet tulevat TLK:n listalle maanantaina 10.3 ja ilmoittautuminen päättyy perjantaina 14.3.

Lyhyesti siis,

Mitä? Suomen Medisiinariliiton kevätliittokokous
Missä? Arvo-rakennus, A109 alasali, Lääkärinkatu 1, 33520 Tampere
Milloin? 5.-6.4.2014
Miten mukaan? Ilmoittautumisohjeet tulevat TLK:n listalle ma 10.3.

25.02.2014 18:51 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Onko "12 years a slave" vuoden paras elokuva? Putsaako "Gravity" pöydän? Voisiko Matthew McConaugheysta todella tulla vuoden näyttelijä?

Kaikki tämä selviää ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 2.-3.3., kun TLK kantaa kortensa kulttuurin kekoon ja järjestää Amos -klubilla Oscar -valvojaiset! Tule siis mukaan nauttimaan täysin rinnoin glamourista, spekulaatioista ja rennosta menosta. Klubin ovet aukeavat sunnuntaina klo 20. Ilmoittautuminen on auki TLK:n kalenterissa perjantaihin asti.

13.02.2014 12:23

Kiinnostaako vaurastuminen - säästäminen ja sijoittaminen?
Hienoa, se onkin eri fiksua. Mutta onko se vaikeaa? Ei ole. Siitä voit vakuuttua, kun osallistut Sijoittajan ja säästäjän iltaan keskiviikkona 26.2.2014 kello 17.30 alkaen. Sijoitusilta järjestetään juuri teille, Tampereen Lääketieteen kandidaattiseuran jäsenet. Vastaamme visaisiin kysymyksiinne ja vinkkaamme, miten pääset alkuun - tai parempaan vauhtiin - säästämisessä ja sijoittamisessa!
Nyt on siis oiva hetki ottaa omat varat haltuun ja miettiä hetki, mitä kaikkea voisitkaan tehdä pienellä pesämunalla. Annamme eväitä myös sinulle, joka kiikaroit lisäturvaa pidemmälle tuleville eläkepäiville tai jälkikasvullesi.
Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää meille myös toiveita illalle ja illan aiheiksi.
Tilaisuus on maksuton ja järjestetään Tampereen Seudun Osuuspankin pääkonttorilla, Hämeenkatu 12, 7. krs. Tarjolla pientä suolaista purtavaa! Ilmoittaudu mukaan linkistä viimeistään sunnuntaina 23.2. Tilaisuuteen osallistuneiden kesken arvomme iPadin! Paikkoja rajoitetusti.
Tervetuloa!
http://www.lyyti.in/Laakiksen_sijoitusilta_5534

13.02.2014 12:00 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Hei TLK:lainen, katse tulevaisuuteen!

Kiinnostaako vaurastuminen - säästäminen ja sijoittaminen?

Vaikeaa ja monimutkaista? Koukeroita ja kiekuroita? Ei varmasti! Kaikki selkenee, kun osallistut TLK:n omaan Sijoittajan ja säästäjän iltaan keskiviikkona 26.2.2014 kello 17.30 alkaen. Sijoitusilta järjestetään juuri teille, Tampereen Lääketieteen kandidaattiseuran jäsenet. Vastaamme visaisiin kysymyksiinne ja vinkkaamme, miten pääset alkuun - tai parempaan vauhtiin - säästämisessä ja sijoittamisessa!

Nyt on siis oiva hetki ottaa omat varat haltuun ja miettiä hetki, mitä kaikkea voisitkaan tehdä pienellä pesämunalla. Annamme eväitä myös sinulle, joka kiikaroit lisäturvaa pidemmälle tuleville eläkepäiville tai jälkikasvullesi.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää meille myös toiveita illalle ja illan aiheiksi.

Tilaisuus on maksuton ja järjestetään Tampereen Seudun Osuuspankin pääkonttorilla, Hämeenkatu 12, 7. krs. Tarjolla pientä suolaista purtavaa! Ilmoittaudu mukaan linkistä viimeistään sunnuntaina 23.2. Tilaisuuteen osallistuneiden kesken arvomme iPadin! Paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa!

Lääkiksen sijoitusilta
www.lyyti.fi

09.02.2014 14:14 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Suuren maailman meininki rantautuu Tampereelle!

Yksi suunnitellun raitiotien pysäkeistä tulisi Arvon viereen. Käykäähän äänestämässä tuolle pysäkille mieluisa nimi! Kysely sulkeutuu 9.2.Kaupunkiraitiotie [Tampereen kaupunki - Liikenne ja kadut - Projektit]
www.tampere.fi
Raitiotiesuunnittelun kantavana ajatuksena on joukkoliikenteen kulkutapaosuuden kasvattaminen joukkoliikenteen palvelutasoa nostamalla. Tulevaisuudessa bussiliikenteen laatukäytävät, lähijunaverkko ja katuverkossa kulkeva moderni kaupunkiraitiotie muodostavat Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikentee...

06.02.2014 20:43 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Hallitukselta terveisiä - TLK saa uusia kasvoja!

Kandiseuran apuisännäksi valittiin C. Kestin Jalmari Tuominen.
TST:n opiskelijaedustajiksi valittiin Panu Saari (C. Kesti), Aino Lehmus (C. Ruotsalainen), Lauri Nyrhi (C. Ruotsalainen) ja Santeri Jolkkonen (arvaa kurssi). Heidän henkilökohtaisina varajäseninään toimivat Miia Löppönen, Rosanna Tarnanen, Atte Hölttä ja Lauri Heiskanen. Onnittelut valituille! :)

Ensi viikolla tapahtuu! Tulossa on mm. FiMSIC:n vuorovaikutusviikko kaikessa spontaaniudessaan, verenluovutus Biolla ja valkohaalarisitsien lipunmyynti! Kaikki tapahtumat ovat myös facebookissa, tsekkaa sieltä lisätietoa.

Amoksella liikkuu hiippareita! Klubin ovea pidetään varkauksien vuoksi tästä lähtien lukossa tapahtumien aikana, ja kätevät klubivastaavamme ovat asentaneet sinne ovikellon kulkemisen helpottamiseksi.

Tuntuuko, ettei näissäkään hallitusviesteissä ole mitään järkeä? Vaikuta asiaan, ja hae TLK:n uuteen tiedotus- ja avoimuustyöryhmään lähettämällä viestiä tiedotusvastaava Ilkalle.

06.02.2014 19:35 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

TLK:n järjestää yhteistyössä SPR:n kanssa verenluovutuksen Kaupin kampuksella maanantaina 10.2 Bion vanhassa kt-labrassa klo 11-15. Mukaan ovat tervetulleita aivan kaikki ensikertalaisista konkariluovuttajiin! Luovuttajille on tarjolla pientä tarjoilua. Voit tarkistaa sopivuutesi luovuttajaksi osoitteesta
Tule mukaan pelastamaan ihmishenkiä!


Sovinko luovuttajaksi?
www.sovinkoluovuttajaksi.fi

22.01.2014 11:21 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Flatukselta on putkahtanut sähköposteihin joululomakysely! Käypä rustaamassa vastauksesi, niin seuraavassa lehdessä näet, missä kaverisi ovat lomansa viettäneet:)

21.01.2014 13:50 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Terveisiä FiMSICiltä!

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/t1.0-1/c104.13.167.167/s100x100/1151029_754411257921860_643922949_n.png

Fimsic Tampere
Terveisiä vuoden ensimmäisestä FiMSIC:n koulutus- ja kokousviikonlopusta Turusta! Vaihtotiimi tietää nyt vaihdoista kaiken, projektipuolella on selvät sävelet vuorovaikutus viikon kanssa ja puheenjohtalla (toivottavasti myös muilla) on suuret odotukset vuodelle! Ajankohtaisina asioina: - Vaihtoonhakua jäljellä vielä tiistaihin saakka! (Siihen mennessä pitää vain päättää, minne haluaa) - Vuorovaikutusviikko ja -viikonloppu tulee helmikuussa. Lisätietoa piakkoin - SULLE-kouluvierailut alkavat taas pyörimään keväällä - fimsic.org nettisivuja aletaan päivittää vuoden aikana tarkoituksena saada niistä informatiivisemmat Muistakaa, että vaikka vaihtoonhaku jäisikin nyt välistä, voi FiMSIC:n kautta päästä osallistumaan erilaisiin projekteihin kuten pakolaisprojekti Pakistanissa, perusterveydenhuollon projektit Etelä-Afrikassa, Kalkuttassa, Keniassa ja Ruandassa sekä orpokoti projekti Romaniassa. Kaikki FiMSIC:n tapahtumat ovat kaikille kandiseuralaisille avoimia! Osallistumalla FiMSIC:n projekteihin pelkkänä osallistujana voi kerätä itsellesi aktivisuuspisteitä, joilla pääset muiden edelle FiMSIC-vaihtoihin haettaessa. Mahtavaa kevättä toivottaa uusi Tampereen paikallistiimi! ------------- Mikä ihmeen FiMSIC?----------- FiMSIC eli Finnish Medical Students' International Commitee on Suomen medisiinariliiton (SML) ulkoasiainvaliokunta. FiMSIC edustaa Suomea IFMSA:ssa eli lääkisten maailmanjärjestössä. FiMSIC järjestää lääkisopiskelijoille tutkimus- ja klinikkavaihtoja sekä järjestää projekteja kansanterveyteen, seksuaaliterveyteen, ihmioikeuksiin ja kansainväliseen terveyteen liittyen. Käy tykkäämässä FiMSIC:stä ja Fimsic Tampere:sta, jos haluat pysyä ajantasalla, mitä FiMSIC:ssä tapahtuu! Vuoden 2014 FiMSICn tiimin kokoonpano: Puheenjohtaja: Lari Saloranta Projektivirkailijat: Jasmiina Sjövik, Minna Kianta, Otto Heino - projektit_tampere@fimsic.org Vaihtovirkailijat: Piia Haapaniemi, Aino Pullinen, Oona Nieminen, Elina Hautakoski - vaihdot_tampere@fimsic.org

21.01.2014 10:47 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

TLK:n uusi hallitus on järjestäytynyt eilisessä, vuoden ensimmäisessä kokouksessa! Seuraavat hyypät mm. järjestävät tänä vuonna äksöniä ja valvovat etujamme:

Puheenjohtaja Miia Löppönen CIII
Varapuheenjohtaja, varaliikuntavastaava Suvi-Maria Seppänen CV
Koulutuspoliittinen vastaava Karri Vanttaja CV
Koulutuspoliittinen vastaava Aino Lehmus CIII
Kulttuurivastaava, ympäristövastaava Jesper Perälä CI
Kulttuurivastaava, kongressivastaava Henry Söderholm CV
Sosiaalipoliittinen vastaava, tasa-arvovastaava Anne Noren CIV
Sosiaalipoliittinen vastaava, liikuntavastaava Josefina Rytkönen CII
Liikuntavastaava Pirkka Ojala CIV
Tiedotusvastaava Ilkka Haapala CIII
Kv-vastaava, varavapaa-aikavastaava Lauri Heiskanen CII
Vapaa-aikavastaava, excuvastaava Henriikka Mildh CI
Vapaa-aikavastaava, excuvastaava Teemu Taalamo CI

Hallituksen yhteystiedot päivitetään nettisivuille pikimmiten.

16.01.2014 15:48 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Iltalehti, check!
Ihanat lääkäripojat kuumissa kalenterikuvissa - katso!
www.iltalehti.fi
Tampereen lääketieteen kandidaattiseuran miehet poseeraavat kalenteripoikina hyvän asian puolesta.

13.01.2014 14:55 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Kaipaat tekemistä ensi lauantaipäivälle? Tampere-talossa on tuolloin tsekkaamisen arvoinen tiedetapahtuma, Valoa Pimeyteen 2014! Luennoimassa on mm. kansainvälisen lääketieteen professori Per Ashorn.12.01.2014 10:37 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Loistavaa ja innokasta uutta vuotta ja kevätlukukautta kaikille! Tiistaina 14.1. klo 11-14 kannattaa pistäytyä Tertiossa, siellä nimittäin esitellään mm. Space of silence-asiakastuolit, Vita-kokoelma ja uutukaiset lukutabletit. Kahviakin saa. Sinne siis!


Tampereen yliopiston kirjasto
www.uta.fi
Tiistaina 14. tammikuuta klo 11?14 startataan uusi lukukausi Tertiossa! Istahda uusiin Space of Silence ?asiakastuoleihin ja ota käyttöösi kirjaston uudet lukutabletit. Tarjolla myös uusi Vita-kokoelma: laveasti omaelämäkertoja, muistelmia, kaunokirjallisuutta. Tutustu e-kirjoihin ja niiden lukulait...

11.12.2013 17:06 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Hyvää Joulua!

https://www.youtube.com/watch?v=aEi_4Cyx4Uw


What Does the Spleen Do? ft. Harvard Medical School
A Parody of "The Fox" by Ylvis. This video was created for the 107th Annual Second Year Show by the Harvard Medical School and Harvard School of Dental Medic...

09.12.2013 09:39 - Tampereen lääketieteen kandidaattiseura

Tänään klo 12.00 Arvon yläsalissa nähtävillä Pikkujoulufilmin ja -tanssien videopläjäykset!


Uutisarkisto

Yhteystiedot

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry Lääkärinkatu 1 33520 Tampere Toimiston aukioloaika ma-pe 9.30-13.30 Puh. (03) 2612 091 e-mail tuula.kalttonen(at)uta.fi
mainos

Seuraavat TLK:n tapahtumat

27.04.2014
Wappukyykkä
28.04.2014
Kesälääkärin kertauskurssi: Sydän ja keuhkot
28.04.2014
TLK:n hallituksen kokous 6/14
30.04.2014
Wapun avaus
01.05.2014
Wappupiknik
mainos
mainos
mainos