Tietoa kursseista


Päiväkurssi ja iltakurssi

  • Päiväkurssi klo 8-17 ja iltakurssi klo 15-21 välillä
  • Hinta 1199 €

TLK:n valmennuskurssien kestosuosikit, päivä- ja iltakurssi, pidetään arkipäivisin. Vuodeksi 2018 iltakurssia aikaistetaan alkamaan jo helmikuussa, kun taas päiväkurssi alkaa tutusti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Niinpä päiväkurssin tunteja on keskimäärin neljänä päivänä viikossa, iltakurssin taas kolmena. Kurssit kestävät aina toukokuuhun valintakoetta edeltävälle viikolle. Päiväkurssin opetus järjestetään kello 8-17 ja iltakurssin kello 15-21 välisenä aikana.

Valmennuskurssillamme opetetaan perinteisiä valintakoeaineita eli fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Näiden lisäksi kurssiin 2 PBL-tapaamista (biologian kertaaminen ja soveltaminen). Kurssin kokonaistuntimäärä on noin 138 x 60 minuuttia ja se on suunniteltu uudistuneita pääsykoevaatimuksia vastaavaksi. Opetus antaa valmiudet vastata integroituihin ja aineistopohjaisiin tehtäviin. Panostamme valmennuskurssillamme myös hakijoiden henkiseen valmistautumiseen.

Kurssilla jaetaan kattava ja päivitetty opiskelumateriaali, runsaasti laskuharjoituksia sekä integroituja eli soveltavia, eri aineita yhdisteleviä tehtäviä. Opiskelun avuksi kurssilaiset saavat myös tunnukset intranetiin, josta löytyvät mm. opettajien luentokalvot.

Panostamme myös koetilanteen harjoitteluun. Kurssin aikana järjestetään pienempien tuntikokeiden lisäksi 3 aineistokoeharjoitusta sekä 1 harjoituskoe kurssin puolessavälissä. Näiden kokeiden avulla opiskelija voi seurata omaa edistymistään kurssilla sekä harjoitella vastaustekniikkaa valintakoetta varten. Kurssin lopuksi pidetään simuloitu harjoituspääsykoe, jossa pyritään simuloimaan pääsykoetilannetta mahdollisimman tarkasti. Kurssi päättyy harjoituspääsykokeen palautustuntiin, jossa kokeen tehtävät käydään tarkasti läpi.

Kevään 2018 kurssien hinta on 1199 euroa. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä, joten varaathan paikkasi ajoissa! Viime vuonna osa kursseistamme oli jo ennen vuoden vaihdetta täynnä! Muistathan myös mainita, mikäli olet osallistunut valmennuskurssillemme aikaisemminkin, niin saat alennusta kurssihinnasta. Kurssit järjestetään TLK:n Amos-klubilla Tampereen keskustassa ja niille mahtuu 34 henkilöä.

Valmennuskurssien tarkat aikataulut lähetetään ilmoittautuneille alkuvuodesta 2018. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.Laaja päiväkurssi

  • klo 8-17 välillä tammikuusta alkaen
  • Hinta 1499 €

Kuten suosituilla päivä- ja iltakurssillamme, laajalla päiväkurssillakin opetetaan fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa valintakoevaatimusten mukaisesti. Kurssin kokonaistuntimäärä on kuitenkin muita kursseja laajempi - noin 170 x 60 minuuttia - ja kurssi alkaa jo tammi-helmikuussa. Kurssi sopiikin hakijalle, joka haluaa valmistautua valintakokeeseen pitkällä aikavälillä ja rauhallisessa tahdissa, sillä viikoittainen aikataulu ei ole niin tiukka kuin esimerkiksi päiväkurssilla antaen runsaasti tilaa omalle lukemisellekin. Kurssilla olemme myös panostaneet vastaustekniikkaan ja välikokeita pidetään pitkin kevättä kaksi ennen harjoituspääsykoetta.

Myös laajaan päiväkurssiin kuuluu kattava kurssimateriaali sekä runsaasti laskuharjoituksia ja tehtäviä. Luennot ovat myös luettavissa kurssin intranetistä. Kurssin aikana järjestetään pienempien tuntikokeiden lisäksi 3 aineistokoeharjoitusta sekä 2 suurempaa harjoituskoetta. Näiden kokeiden avulla opiskelija voi seurata omaa edistymistään kurssilla sekä harjoitella vastaustekniikkaa valintakoetta varten. Kurssin lopuksi pidetään simuloitu harjoituspääsykoe, jossa pyritään simuloimaan pääsykoetilannetta mahdollisimman tarkasti. Kurssi päättyy harjoituspääsykokeen palautustuntiin, jossa kokeen tehtävät käydään tarkasti läpi.

Kurssi pidetään TLK:n Amos-klubilla klo 8-17 välisenä aikana arkipäivisin, PBL-tapaamiset kahtena viikonloppuna. Laajan päiväkurssin hinta on 1499€.

Valmennuskurssien tarkat aikataulut lähetetään ilmoittautuneille alkuvuodesta 2018. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.
Yhdistelmäkurssit

Mikäli haluaisit käydä enemmän valmennuskurssitunteja kuin mitä yksittäiset kurssimme tarjoavat, voit myös halutessasi osallistua useammalle kuin yhdelle kurssille edulliseen kokonaishintaan. Useammalla erityyppisellä kurssilla saat usean osaavan opettajan ohjausta, runsaasti opetustunteja ja laskuharjoitusta kahden kurssin edestä. Ja kertaushan on opintojen äiti – valintakokeeseen valmentautumisessa varsinkin. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse, niin löydämme sinulle sopivan yhdistelmän!

K