Iltakurssi

  • Alkaa: 29.3.2019
  • Laajuus: noin 138 x 60 minuuttia
  • Hinta: 1099 €
  • Kurssi sisältää:
    • Opetustunnit
    • Materiaalit
    • 2 täysimittaista harjoituskoetta

Tietoa kurssista

Voit nyt ostaa kurssin lisäosaksi 30 opetustunnin mittaisen tehtäväkurssin! Lue lisää täältä.

Iltakurssia pidetään arkipäivisin noin neljästi viikossa alkaen ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Iltakurssi kestävää aina toukokuuhun valintakoetta edeltävälle viikolle. Iltakurssin opetus järjestetään kello 15-21 välisenä aikana.

Valmennuskursseillamme opetetaan perinteisiä valintakoeaineita eli fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Näiden lisäksi kursseihin sisältyy 2 PBL-tapaamista (biologian kertaaminen ja soveltaminen), opetusta lukusuunnitelman teosta ja pääsykoetekniikasta sekä kaksi täysimittaista harjoituskoetta. Kurssin kokonaistuntimäärä on noin 138 x 60 minuuttia ja se on suunniteltu uudistuneita pääsykoevaatimuksia vastaavaksi. Opetus antaa valmiudet vastata myös integroituihin ja aineistopohjaisiin tehtäviin.

Kurssilla jaetaan kattava ja päivitetty opiskelumateriaali, runsaasti laskuharjoituksia sekä integroituja eli soveltavia, eri aineita yhdisteleviä tehtäviä. Opiskelun avuksi kurssilaiset saavat myös tunnukset Moodleen, josta löytyy kursseillamme käytettävää opetusmateriaalia.

Panostamme myös koetilanteen harjoitteluun. Kurssin puolivälin kohdalla pidetään yksi viisituntinen harjoituskoe ja kurssi loppuu simuloituun pääsykokeeseen, jonka tarkoituksena on valmistaa pääsykoetilanteeseen mahdollisimman hyvin niin kokeen sisällön kuin koeympäristön osalta. Kokeiden avulla opiskelija voi seurata omaa edistymistään kurssilla sekä harjoitella vastaustekniikkaa valintakoetta varten.

Kevään 2019 iltakurssin hinta on 1099 euroa. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä, joten varaathan paikkasi ajoissa, viime vuonna osa kursseistamme oli jo ennen vuodenvaihdetta täynnä! Muistathan myös mainita, mikäli olet osallistunut valmennuskurssillemme aikaisemminkin, sillä saat alennusta kurssihinnasta. Kurssit järjestetään TLK:n Amos-klubilla Tampereen keskustassa, ja niille mahtuu 34 henkilöä.

Valmennuskurssien tarkat aikataulut lähetetään ilmoittautuneille alkuvuodesta 2019. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

0
0

Start typing and press Enter to search