Tehtäväkurssi

  • Lisäosana laajalle päiväkurssille tai päiväkurssille
  • Laajuus: 15 x 120 minuuttia
  • Hinta: 400 €
  • Kurssi sisältää:
    • oman tehtäväkirjan ratkaisuineen
    • henkilökohtaista ohjausta tehtävien tekoon

Tietoa kurssista

Keväällä 2019 voit täydentää valmennuskurssiasi 30 opetustunnin mittaisella tehtäväkurssilla!

Kurssi pidetään Amos-klubilla pienryhmässä (maksimikoko 10 henkilöä) ja se on aikataulutettu varsinaisen kurssisi kanssa limittäin. Tehtäväkurssiin sisältyy 15 kahden tunnin mittaista kertaa, joista 5 on fysiikkaa, 5 kemiaa, 3 biologiaa ja 2 kertaustunteja. Opiskelija tekee tunneilla haluamiaan tehtäviä omassa tahdissa.

Olemme räätälöineet kurssia varten täysin uuden tehtäväpaketin, joka sisältää haastavia, soveltavia tehtäviä eri aineista. Kyseinen paketti on vain tehtäväkurssilaisten käytössä. Näin ollen tehtäväkurssi tarjoaa hyvän lähtötason omaaville oppilaille aidosti mahdollisuuden syventää omaa tietoaan. Kurssi sopii kuitenkin hyvin myös niille, jotka haluavat kehittää laskurutiiniaan perustason tehtävillä, sillä tehtäväkurssilla voi laskea haluamansa tasoisia tehtäviä myös varsinaisten kurssiemme materiaaleista.

Tehtävätunneilla on aina paikalla 1-2 valvojaa, jotka tarjoavat henkilökohtaista apua laskujen eteenpäin viemisessä. Kertaustunneilla paikalla on jokaisesta aineesta yksi valmennuskurssiopettaja. Saat siis laadukasta, yksilöllistä apua tehtävien ratkaisuun lähtötasostasi riippumatta!

Voit ilmoittautua tehtäväkurssille varsinaisen kurssi-ilmoittatumisesi yhteydessä 400 euron lisähintaan. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä, joten varaathan paikkasi ajoissa, viime vuonna osa kursseistamme oli jo ennen vuodenvaihdetta täynnä!

0
0

Start typing and press Enter to search