Valmennuskurssimateriaalit

Tampereen lääketieteen kandidaattiseuran valmennuskurssimateriaalit perustuvat nykyään moderniin PULSSI etäsovellukseen, joka sisältää lähes tuhat vaihtelevantasoista tehtävää fysiikan ja kemian aineista. Tehtäväpakettia on ollut rakentamassa seuran opiskelijoista koottu kokenut opettajaverkosto, joiden ammattitaidolla tehtäväsovelluksesta on luotu laadukas työkalu niin lääketieteellisten alojen valintakokeeseen pyrkivälle kuin fysiikan ja kemian ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvalle. Statistiikkaa kurssistamme löydät täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä etäsovellukseen liittyen, voit etsiä vastausta useiten kysytyistä kysymyksistä tai laittaa viestiä osoitteeseen valmennuskurssi@tampereenkandit.fi.

 

Tehtäväsovellus - TKK Pulssi

  • Sisältö: Kattava valikoima kemian ja fysiikan tehtäviä
  • Tarjoushinta: 99 €
 
 

ItseopiskelumateriaaliT

  • Sisältö: Tehtäväsovellus + Aiempien vuosien paperiset oppikirjat. (Oikeudet muutoksiin pidätetään.)
  • Hinta: Sovittavissa. Ota yhteyttä valmennuskurssi@tampereenkandit.fi

Tkk Pulssi

Tampereen Kandidaattikoulutus Oy:n vuonna 2019 lanseeraama verkkoselainpohjainen tehtäväsovellus. Yli tuhat valintakoetehtävää kulkee hakijan mukana kätevästi mobiililaitteella minne vain.

Lääkisläiset materiaalien takana

Tehtäväsovelluksemme sisällön arkkitehteina on Tampereen lääketieteellisessä opiskelevia, kokeneita fysiikan ja kemian valmennuskurssiopettajia. Paketti on rakennettu lääkishakuun keskittyen.

Maksutavat

Kurssimme on mahdollista maksaa kätevällä verkkomaksulla. Muista maksutavoista tai osamaksuista voit neuvotella sähköpostitse valmennuskurssit@tampereenkandit.fi