FAQ – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on  PULSSI?

PULSSI on tuotenimi Tampereen Kandidaattikoulutus Oy:n lanseeraamalle lääketieteellisten alojen valintakokeeseen sekä fysiikan ja kemian ylioppilaskirjoituksiin valmistavalle tehtäväsovellukselle. PULSSI otettiin käyttöön laajamittaisesti vuonna 2020.

Mitä PULSSI sisältää?

PULSSI koostuu fysiikan ja kemian opettajiemme rakentamasta noin tuhannen tehtävän tehtäväpaketista. Tehtävistössä on laadukkaita ja vaihtelevantasoisia tehtäviä aina helpoista perustehtävistä pääsykoetasoa vastaaviin integroiviin tehtäviin.

Miksi ottaisin PULSSIn osaksi opiskeluani?

PULSSI on rakennettu lukion fysiikan ja kemian oppimäärien mukaisesti, mutta erityisesti siinä on pidetty tähtäimessä lääketieteellisten alojen hakijoille sopivat tehtävät. PULSSIn avulla hakija kehittää sekä valintakokeen että ylioppilaskirjoituksien kannalta ensiarvoisen tärkeää lasku- ja tehtävärutiinia. Lisäksi etäsovelluksena PULSSI tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa kattavaa tehtäväpakettia kevyesti, minne ikinä liikutkin.

Millaisilla laitteilla PULSSI toimii?

PULSSI toimii verkkoselainpohjaisesti yleisesti ottaen kaikilla näytöllisillä laitteilla, joilla on verkkoyhteys. Käyttö onnistuu ketterästi niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla tai tableteillakin.

Onko Kandidaattikoulutuksella tarjolla oppikirjoja?

Tällä hetkellä yhtiömme ei tuota markkinoille lääketieteelliseen pyrkivälle oppikirjoja. Lääketieteellisessä opiskeleville tai lääkärin ammattia harjoittaville sen sijaan löytyy ammattikirjallisuutta.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Vastaamme mielellämme tiedusteluihin osoitteessa valmennuskurssi[at]tampereenkandit.fi