Laaja päiväkurssi

  • Alkaa: Tammikuussa
  • Laajuus: n. 170 x 60 minuuttia
  • Hinta: 1499 €
  • Kurssi sisältää:
    • Opetustunnit
    • Materiaalit
    • 3 täysimittaista harjoituskoetta

Uutuus! Tehtäväsovellus

Valmennuskursseilla nyt uusi tehtäväsovellus, jonka saat käyttöön mobiililaitteisiisi!

Tietoa kurssista

Voit nyt ostaa kurssin lisäosaksi 30 opetustunnin mittaisen tehtäväkurssin! Lue lisää täältä.

Laajan päiväkurssi on nimensä mukaisesti YO-kirjoitusten jälkeen alkavia kursseja laajempi: tuntimäärä kurssilla on noin 170 x 60 minuuttia – ja se alkaa jo tammikuussa. Kurssi sopiikin hakijalle, joka haluaa valmistautua valintakokeeseen pitkällä aikavälillä ja rauhallisessa tahdissa, sillä viikoittainen aikataulu ei ole niin tiukka kuin esimerkiksi päiväkurssilla antaen runsaasti tilaa omalle lukemiselle.

Valmennuskursseillamme opetetaan perinteisiä valintakoeaineita eli fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Näiden lisäksi kursseihin sisältyy 2 PBL-tapaamista (biologian kertaaminen ja soveltaminen) sekä opetusta lukusuunnitelman teosta ja pääsykoetekniikasta. Laajalla päiväkurssilla pidetään lisäksi yhteensä kolme täysimittaista harjoituskoetta.

Myös laajaan päiväkurssiin kuuluu kattava kurssimateriaali sekä runsaasti laskuharjoituksia ja tehtäviä. Luennot ovat myös luettavissa kurssin Moodle-alueelta.

Kurssi pidetään TLK:n Amos-klubilla Tampereen keskustassa klo 8-17 välisenä aikana arkipäivisin, PBL-tapaamiset kahtena viikonloppuna. Laajan päiväkurssin hinta on 1499 €. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä, joten varaathan paikkasi ajoissa, viime vuonna osa kursseistamme oli jo ennen vuodenvaihdetta täynnä! Muistathan myös mainita, mikäli olet osallistunut valmennuskurssillemme aikaisemminkin, niin saat alennusta kurssihinnasta. Kurssin maksimikoko on 34 henkilöä.

Valmennuskurssien tarkat aikataulut lähetetään ilmoittautuneille alkuvuodesta 2020. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.