Opettajat

Fysiikka

Salla Valkkio

Olen Salla, kolmannen vuoden lääkisopiskelija ja olen opettanut fysiikkaa TKK:lla fuksivuodesta lähtien. Lääketieteen pariin minut ajoi kiinnostus luonnontieteisiin ja halu oppia ihmiskehon toiminnasta. Minua kiehtoo niin lääketieteessä kuin fysiikassakin yhdistyvä ongelmanratkaisu ja Miksi? -kysymykset. Pyrin opettaessani selittämään monimutkaisetkin ilmiöt selvällä suomen kielellä ymmärrettävästi sen sijaan, että opiskelu olisi vain termien ja kaavojen ulkoa opettelua.

Noora Toivonen

Moro! Olen toisen vuoden lääkisopiskelija Noora ja opetan toista vuotta TKK:lla fysiikkaa, vastuualueenani sähkö ja sähkömagnetismi. Edes pääsykoekevään tiukkaakin tiukempi rutistus ei onnistunut nitistämään jo varhain herännyttä ihailuani fysiikan loogisuutta kohtaan – päinvastoin, se vain kasvoi! Intohimoni sekä fysiikkaa että opettamista kohtaan takaakin sen, että lamppusi syttyy kiperienkin sähköopin tehtävien parissa. Urheilullisena tyyppinä olen sitä mieltä, että parhaat oivallukset syntyvät hiihto- ja juoksulenkeillä!

Vilma Juvakka

Moikka! Olen Vilma, toisen vuoden lääketieteen opiskelija ja opettaja TKK:lla. Fysiikka on aina kuulunut omiin suosikki aineisiini ja ennen lääkistä opiskelin sitä vuoden yliopistossa. Opettajana olen kannustava ja jokaisen taitotason huomioon ottava. Tunneillani pohditaan kaasujen tilanmuutoksia, ratkotaan Newtonin lakeja ja luodaan sotasuunnitelmat tulevan pääsykokeen päihittämiseksi!

Biologia

Minea söderlund

Moikka! Olen ensimmäisen vuoden lääketieteen opiskelija ja tuore TKK:n biologian opettaja. Ennen lääkistä opiskelin kaksi vuotta molekyylibiotieteitä, josta jäi käteen vankka solutason biologian tietämys. Lääkikseen lukiessa biologia olikin vahvin aineeni ja rakkaus ihmisen biologiaan jäi pääsykoekeväältä elämään. Perusteellisen tietämyksen ja intohimoisen opetuksen kombolla valmennuskurssin biologiantuntini tarjoavat vastauksen vaikeimpiinkin kysymyksiisi ja auttavat avaamaan ovet lääkikseen.

viivi kajander

Heippa! Nimeni on Viivi ja opetan päiväkurssilla biologiaa. Olen fuksi Tampereen lääkiksessä, joten pääsykoekevät on minulla erityisen tarkasti muistissa. Lukiossa lempiaineeni oli ylivoimaisesti biologia ja nyt tuoreena lääkisläisenä teen parhaani, että biologian aihepiirit tulevat tutuiksi kurssilaisillekin. Pyrin laadukkaan opetuksen lisäksi olemaan henkisenä tukena ja tsempparina, eikä sinun tarvitse olla stressisi kanssa yksin.

Kemia

adel kangaskokko

Moro! Morjens! Mortonki! Minun nimeni on Adel, ja toimin teidän kemian opettajananne TKK:n valmennuskurssilla! Olen lääkiksessä ensimmäistä vuotta, ja ennen lääkistä olen opiskellut vuoden molekyylibiotieteitä Helsingin yliopistossa. Vahvojen istumalihasten treenaamisen ohella suosittelen treenaamaan myös stressin hallintaa!

Tuomas Nyrhilä

Moro! Nimeni on Tuomas Nyrhilä, ja toimin kemian opettajan TKK:n valmennuskurssilla nyt kolmatta vuotta. Ennen lääketieteen opintoja opiskelin Turun yliopistossa matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Lääketieteen opiskelupaikan saavuttaminen on suurimmaksi osaksi hyvistä istumalihaksista kiinni ja haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmasi kemian osalta!