Opettajat

Fysiikka

Noora Toivonen

Moro! Olen kolmannen vuoden lääkisopiskelija Noora ja opetan toista vuotta TKK:lla fysiikkaa, vastuualueenani sähkö ja sähkömagnetismi. Edes pääsykoekevään tiukkaakin tiukempi rutistus ei onnistunut nitistämään jo varhain herännyttä ihailuani fysiikan loogisuutta kohtaan – päinvastoin, se vain kasvoi! Intohimoni sekä fysiikkaa että opettamista kohtaan takaakin sen, että lamppusi syttyy kiperienkin sähköopin tehtävien parissa. Urheilullisena tyyppinä olen sitä mieltä, että parhaat oivallukset syntyvät hiihto- ja juoksulenkeillä!

Vilma Juvakka

Moikka! Olen Vilma, kolmannen vuoden lääketieteen opiskelija ja opettaja TKK:lla. Fysiikka on aina kuulunut omiin suosikki aineisiini ja ennen lääkistä opiskelin sitä vuoden yliopistossa. Opettajana olen kannustava ja jokaisen taitotason huomioon ottava. Tunneillani pohditaan kaasujen tilanmuutoksia, ratkotaan Newtonin lakeja ja luodaan sotasuunnitelmat tulevan pääsykokeen päihittämiseksi!

Biologia

Minea söderlund

Moikka! Olen toisen vuoden lääketieteen opiskelija ja TKK:n biologian opettaja. Ennen lääkistä opiskelin kaksi vuotta molekyylibiotieteitä, josta jäi käteen vankka solutason biologian tietämys. Lääkikseen lukiessa biologia olikin vahvin aineeni ja rakkaus ihmisen biologiaan jäi pääsykoekeväältä elämään. Perusteellisen tietämyksen ja intohimoisen opetuksen kombolla valmennuskurssin biologiantuntini tarjoavat vastauksen vaikeimpiinkin kysymyksiisi ja auttavat avaamaan ovet lääkikseen.

viivi kajander

Heippa! Nimeni on Viivi ja opetan päiväkurssilla biologiaa. Olen toisen vuoden opiskelija Tampereen lääkiksessä, joten pääsykoekevät on minulla erityisen tarkasti muistissa. Lukiossa lempiaineeni oli ylivoimaisesti biologia ja nyt tuoreena lääkisläisenä teen parhaani, että biologian aihepiirit tulevat tutuiksi kurssilaisillekin. Pyrin laadukkaan opetuksen lisäksi olemaan henkisenä tukena ja tsempparina, eikä sinun tarvitse olla stressisi kanssa yksin.

Kemia

adel kangaskokko

Moro! Morjens! Mortonki! Minun nimeni on Adel, ja toimin teidän kemian opettajananne TKK:n valmennuskurssilla! Olen lääkiksessä toista vuotta, ja ennen lääkistä olen opiskellut vuoden molekyylibiotieteitä Helsingin yliopistossa. Vahvojen istumalihasten treenaamisen ohella suosittelen treenaamaan myös stressin hallintaa!

Iiris Harjunpää