päiväkurssi (Peruttu)

  • Alkaa: 27.3.2020
  • Laajuus: n. 138 x 60 minuuttia
  • Hinta: Lähiopetus 1 299 €, Etäopetus 1 099 €
  • Kurssi sisältää:
    • Opetustunnit
    • Materiaalit
    • 2 täysimittaista harjoituskoetta

Uutuus! Tehtäväsovellus

Valmennuskursseilla nyt uusi tehtäväsovellus, jonka saat käyttöön mobiililaitteisiisi!

Tietoa kurssista

Kevään 2021 uutuutena voi päiväkurssille osallistua etämuotoisesti! Siinä opetustuntien luento osuuksia voi seurata livenä netin välityksellä ja ne ladataan jälkeenpäin sähköiselle alustalle, josta ne on kaikkien päiväkurssilaisten katsottavana. Etäopetuksen hinta on 1 099 €. Etäopetukseen ilmoittautuneet ovat myös oikeutettuja osallistumaan paikan päällä PBL-tapaamisiin (niitä ei järjestetä netin välityksellä) ja täysmittaisiin harjoituskokeisiin.

Voit nyt ostaa kurssin lisäosaksi 30 opetustunnin mittaisen tehtäväkurssin! Lue lisää täältä. 

Päiväkurssia pidetään arkipäivisin noin neljästi viikossa alkaen ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Kurssi kestää aina toukokuuhun valintakoetta edeltävälle viikolle asti. Päiväkurssin opetus järjestetään kello 8-17.

Valmennuskursseillamme opetetaan perinteisiä valintakoeaineita eli fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Näiden lisäksi kursseihin sisältyy 2 PBL-tapaamista (biologian kertaaminen ja soveltaminen), opetusta lukusuunnitelman teosta ja pääsykoetekniikasta sekä kaksi täysimittaista harjoituskoetta. Päiväkurssin kokonaistuntimäärä on noin 138 x 60 minuuttia, ja kurssin sisältö on suunniteltu uudistuneita pääsykoevaatimuksia vastaavaksi. Opetus antaa valmiudet vastata myös integroituihin ja aineistopohjaisiin tehtäviin.

Kurssilla jaetaan kattava ja päivitetty opiskelumateriaali, runsaasti laskuharjoituksia sekä integroituja eli soveltavia, eri aineita yhdisteleviä tehtäviä. Opiskelun avuksi kurssilaiset saavat myös tunnukset Moodleen, josta löytyy kursseillamme käytettyä opetusmateriaalia.

Panostamme myös koetilanteen harjoitteluun. Päiväkurssin puolivälin kohdalla pidetään yksi viisituntinen harjoituskoe, ja kurssi loppuu simuloituun pääsykokeeseen, jonka tarkoituksena on valmistaa pääsykoetilanteeseen mahdollisimman hyvin niin kokeen sisällön kuin koeympäristön osalta. Kokeiden avulla opiskelija voi seurata omaa edistymistään kurssilla sekä harjoitella vastaustekniikkaa valintakoetta varten.

Kevään 2021 päiväkurssin hinta on 1299 euroa. Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä, joten varaathan paikkasi ajoissa, viime vuonna osa kursseistamme oli jo ennen vuodenvaihdetta täynnä! Muistathan myös mainita, mikäli olet osallistunut valmennuskurssillemme aikaisemminkin, sillä saat alennusta kurssihinnasta. Kurssit järjestetään TLK:n Amos-klubilla Tampereen keskustassa ja niille mahtuu 34 henkilöä (lähiopetus).

Valmennuskurssien tarkat aikataulut lähetetään ilmoittautuneille pari viikkoa ennen kurssin alkua. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Jos sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, voit etsiä vastausta useiten kysytyistä kysymyksistä tai laittaa viestiä osoitteeseen valmennuskurssi@tampereenkandit.fi!