Tehtäväkurssi (peruttu)

  • Laajuus: 15 x 120 minuuttia
  • Hinta: 700 € (kurssilaisille 500 €)
  • Kurssi sisältää:
    • Tehtäväsovelluksen
    • henkilökohtaista ohjausta tehtävien tekoon

Uutuus! Tehtäväsovellus

Valmennuskursseilla nyt uusi tehtäväsovellus, jonka saat käyttöön mobiililaitteisiisi!

Tietoa kurssista

Tehtäväkurssi pidetään Amos-klubilla pienryhmässä (maksimikoko 10 henkilöä). Se on aikataulutettu mahdollisen varsinaisen kurssisi kanssa limittäin. Tehtäväkurssiin sisältyy 15 kahden tunnin mittaista kertaa, joista 5 on fysiikkaa, 5 kemiaa, 3 biologiaa ja 2 kertaustunteja. Opiskelija tekee tunneilla haluamiaan tehtäviä omassa tahdissa.

Olemme räätälöineet kurssia varten tehtäväpaketin, joka sisältää haastavia, soveltavia tehtäviä eri aineista. Kyseinen paketti on vain tehtäväkurssilaisten käytössä. Näin ollen tehtäväkurssi tarjoaa hyvän lähtötason omaaville oppilaille aidosti mahdollisuuden syventää omaa tietoaan. Kurssi sopii kuitenkin hyvin myös niille, jotka haluavat kehittää laskurutiiniaan perustason tehtävillä, sillä tehtäväkurssilla voi laskea haluamansa tasoisia tehtäviä myös varsinaisten kurssiemme materiaaleista. Tehtävätunneilla on paikalla yksi valmennuskurssiopettaja, joka tarjoaa omassa aineessaan henkilökohtaista apua laskujen eteenpäin viemisessä. Kertaustunneilla paikalla on jokaisesta aineesta yksi valmennuskurssiopettaja. Saat siis laadukasta, yksilöllistä apua tehtävien ratkaisuun lähtötasostasi riippumatta!

Tehtäväkurssin hinta keväällä 2021 on 700 euroa. Mikäli ilmoittaudut myös päiväkurssille, saat tehtäväkurssin hintaan 500 euroa.

Jos sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, voit etsiä vastausta useiten kysytyistä kysymyksistä tai laittaa viestiä osoitteeseen valmennuskurssi@tampereenkandit.fi!